Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Over ons (Kinder-)feestje Speurtocht Schminken Knutselen Ballonvouwen Evenementen  Tarieven Kinderdisco/Zangeres Contact Prijsindicatie II Typetjes 

(Kinder-)feestje

KinderFEESTJE

"Wat zullen we dit jaar eens gaan doen...." Voor veel papa's en mama's is het vooral een hoop gedoe zo'n kinderfeestje. Je moet er niet aan denken om met al die kinderen de deur uit te gaan en al helemaal niet aan het prijskaartje wat aan de meeste activiteiten hangt. Maar hoe ga je anders die kinderen een paar uur bezig houden....je wilt er tenslotte wel iets leuks van maken! Dat hoéft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Je prikt een datum, verstuurt de uitnodigingen, haalt lekkere dingen in huis én je nodigt mij uit, dan regel ik de rest.....De kinderen zullen zich vast en zeker vermaken en nemen altijd iets moois mee naar huis als aandenken aan een geslaagd feestje!

Deze invulling leent zich ook prima voor andere besloten feesten, zoals een buurtfeest, een familiefeest of een huwelijksfeest. "jouwkinderfeestje.com" zorgt voor kindervermaak op maat!

ANDERE Besloten feestenJouw

Kinderfeestje

.com